söndag 5 februari 2012

I Musikens tecken

Joho! för ni tror väl inte eran röst i natten yours truly Anna har tystnat. Aldrig säger jag då! Vi ska diskutera musik idag och här kan jag briljera känner jag men jag väljer att gå ner till schlager nivå efter som den beryktade anrika svenska traditionsenliga melodifestivalen gick av stapeln igår (lördag). Mycket konstigt namn på en musikshow på svt, oftast varken melodisk eller speciellt mycket festival över det hela.

 Men nej nej vill inte att ni ska få fel uppfattning jag gillar melodifestivalen och det står jag stadigt på. Men visst skadar det ingen om det kommer in lite nytt folk ibland. I år i det första startfältet får fan 10 poäng endå för blandningen. Ingen Linda Bengtzin eller Alacazar så långt ögat kunde nå. SKÖNT!
 Annars har jag trott att Eva Hamilton får en lista på 25 godkända schlager artister som man ska tjata ut varje år med något nytt fräsch koncept.
 Ja alltså ibland kan dom ju vara lite spännande och slänga in Poodles och jävlar vad hårdrock det är i rutan helt plötsligt. oj oj oj håll i hatten och trosan för nu åker dödskallarna fram. Ni förstår poängen!  Min röst för i år föll sig på Dead By April och Loreen. Trodde jag aldrig jag skulle rösta på årets sell out förra året som var Dead by april. Någon som minns det äckliga spektaklet dom och Lena BH höll på med i förra melodifestivalen förra året* magsjukan kommer tillbaka* .

Men bra musik ska uppmärksammas och nu jävlar dead by april struntar ni i vad dom erbjuder för pengar för att ställa upp med lena bh . Kör för fan erat race så kommer det gå riktigt bra framöver. Loreen då , kan man äga en scen själv och endast själv som Nicke borg även det lyftas fram ! Fasiken så bra , sen får vi hoppas nån i Swedish House Maffia mixar till Euforia så har vi en riktigt bra dance låt framöver. Sen kan ju Svt inte riktigt låta bli att använda en av de där 25 artisterna endå. Marie Särnholt, gäsp suck och mera gäsp kanske lite salt och peppar hade hjälp dig.

Nåja skit i det här spektaklet nu ! Ny vecka nya tag . Man är bara sin egna hinder och fiende och det måste jag försöka printa in i skallen. Det är bara jag som står i vägen för mig och min lycka jag kan aldrig vara någon annan än mig själv och det betyder att det är ju bara jag som vet och kan hur jag vill att mitt liv ska utformas och ta vägen. Jag vill att ni slutar med Mia Törnblom och använder erat egna ursäkta jävla namn. Är så trött på att folk inte tänker längre .
Så fort aftonbladet och expressen kommer med en ny du blir lycklig på fem minuters metod så beter sig folket som att det är nått nytt och revolutionerande .jag kan  garantera att 95 procent av alla självhjälps böcker och nya vägen till lycka metoder alltid innehåller acceptera dig själv  meningar fast med andra ord.

 Ungefär som The Secret som inte är någon hemlighet. Ja visst ska jag berätta ? Jo allt handlar endast och endast om VILJAN /AMBITION/DRIVKRAFT/VISION.

 När du har dessa element sammanarbetande så har du nycklen till vafan som hellst. För att våran underbara hjärna arbetar då på aktivt att vi ska nå dessa mål vi strävar efter.  Så ner med Mia och kasta alla teorier a The Secret  och börja tänk nu. Snälla snälla snälla jag ber er människor börja tänka det första du kan göra är att dubbel läsa en text och våga vara kritisk. Redan där börjar du tänka och din hjärna motioneras. Gå inte på några mer  ät mindre och gå ner i vikt uppmaningar det vet du redan du behöver inge aftonbladet till det.
 Kvällspressen livnär sig på att folk är för lata för att läsa och tänka.




Slösa inte enda hjäncell till på någon Marcus Birro som sitter och gråter dag ut och dag in byt Birro mot Marcus Larsson isåfall. Tänk med din fantastiska underbara hjärna som kan göra storverk. Botet mot cancer det sitter du på ! På återseende jag älskar er människor jag älskar att vi finns på samma jord och har utbyte av varandra. Puss och kram

1 kommentar:

  1. Här vågade man inte ens titta på det där Mellot som de fint kallar den i radion. Haha!
    Valet landade på Gladiatorerna istället!

    /Mian

    SvaraRadera