måndag 6 februari 2012

Use somebody..

Kan vi inte älska mera ? jag önskar så att även den mest frusna själ som dig draken kan känna hur det känns att bli älskad och kunna älska. Det är en fantastisk egenskap som vi delar med djuren, att kunna älska och låta sig bli älskad. Jag älskar att älska, kan inte älska nog. Det är inget fel att kliva in i världen med känslan av att älska alla . Naivt javisst men ibland behöver en vandrande allvarlig själ vara underbart naiv.  Jag älskar min sambo och jag älskar min son mer än vad du nånsin kunnat tro kärlek var.
Jag trodde att kärleken var död och allt hopp om mänsklighet var ute innan jag mötte han med stort H prinsen som kom på en svartspringare och räddade den inlåsta prinsessan inlåst och isolerad från världen med en jättelik drake som vaktade .
Sprutade eld och flammorna var större och hemskare än Garm själv som står vid hels rike och dödas ingång.

 Men det brydde sig inte prinsen om, han smekte springaren den stora svarta och sa nu kör vi och de hämtade den ensamma prinsessa som höll på att tyna bort av kärlekstörst.
 Hon höll på att dö inombords av kylan från slottet och avsaknad från mänsklig kontakt. Upp för trappan sprang riddaren och öppnade med den  enda nycklen han fått . Ett ord en mening en handling. Hej får jag hålla dig i handen ? Jag skrek inombords av lycka! Jag visste så väl att du skulle vara svaret på varenda liten fånig dröm jag haft. När du tog min hand i din så spred sig någonting inom mig som jag aldrig upplevt .
Jag älskade dig från första sena stunden vi sågs (vi pratar om min tidsomptimism ) och jag visste att du var min och jag var din .
Vi var två och så skulle det förbli i många år och jag hoppas du orkar med mig några år till i alla fall.
 Dina gröna ögon syntes över hela tågstationen , de lös av glädje hopp och lycka det vill säga inget mörker , så underbart att du hade naivt lite mörker i dig.

 Hur gör du älskade livskamrat för att hålla demoner och drakar och tvivel som stör borta ? Hur gör ni naivt underbart konstlade människor konsten för att möta världen utan mörker som faller sig så naturligt för en del som mig? 

Det går vissa dagar att haka på eran blåa himmel men likaså ofta kommer mörkret och vintern och kylan och jag har känslan av att det är bara regn hos mig . Men oftast behöver jag bara en kram från dig och som Östen med resten säger så kommer du med solsken till mig och ibland en kaka till kaffet.

Du mister A du vet att det är vi va ? Du blir aldrig av med mig älskling för jag ska jag kämpa för varje litet andetag hos dig. Jag ska kämpa för att du ska slippa falla i mörker och hopplöshet. Jag vill att du ska fortsätta vara lite underbart naiv mot drakar och eldar.
Du plockar upp mig gång på gång ett sådant otacksamt jobb but somebody gotta do it säger du, Jag älskar dig för det. Låt mitt mörker vara mitt och jag ska aldrig låta det falla över dig, när du känner att du måste göra nått ge mig en kram för i den kramen vilar jag och min sönderstressade hjärna. Låt mig vila hos dig och jag kan bli den jag vill vara. 

You now i can use somebody, someone like you !
 And nothing else matters .....//Anna




I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody

Someone like you
And all you know
And how you speak
Countless lovers undercover of the street

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you

Off in the night
While you live it up I'm off to sleep
Waging wars to shape the poet and the beat

I hope it's gonna make you notice
I hope it's gonna make you notice

Someone like me
Someone like me
Someone like me
Somebody

Someone like you
Somebody
Someone like you
Somebody
Someone like you
Somebody

I've been roaming around
Always looking down at all I see

1 kommentar: